Helpen?

Wil jij ook meewerken met de ouderraad van de Sint-Martinusschool?

Je kan je engageren op verschillende manieren:

 1. als actief lid:
  We vergaderen ongeveer 1 maal per 6 weken. In deze vergaderingen bespreken we o.a. de organisatie van activiteiten zoals bv. Dag van de Leerkracht, de kwis, de rommelmarkt, de Kerst- en Paasdrink, … alsook onze medewerking aan activiteiten georganiseerd door de school zelf (bv. het schoolfeest, de opendeurdag, …). Je hulp tijdens een activiteit wordt erg op prijs gesteld. Ook nieuwe ideeën en projecten, opmerkingen of vragen kunnen worden aangebracht en besproken.
 2. als lid van een werkgroep:
  Voor sommige projecten werken we met kleinere werkgroepen (mobiliteit, groene speelplaats, kerstdrink, rommelmarkt, kwis, website/nieuwsbrief, …). Dit houdt in dat een klein aantal ouders zich een tijdje buigt over 1 project en het concreet uitwerkt of opvolgt. Later wordt hierover dan verslag gegeven op de ouderraad. Je hoeft niet speciaal lid te zijn van de ouderraad om in een werkgroep te stappen.
 3. als iemand die af en toe helpt:
  Bij onze activiteiten of projecten kunnen we af en toe wel wat extra helpende handen gebruiken. Bijvoorbeeld om de kinderen te schminken of te animeren, te klussen (zoals onderhoud van de speeltuigen, de haag, of het verven van een muur), of een pintje te tappen aan de bar tijdens een activiteit, … laat maar horen waar jij goed in bent!
 4. als ‘betrokken ouder’:
  Ook al ben je geen lid van de ouderraad, je idee, opmerking of voorstel is steeds welkom bij één van onze leden. Spreek ons aan bij de schoolpoort (een overzicht van de leden kan je vinden op: ouderraad.deliverance.be/leden) of stuur een mailtje.

Interesse? Laat het ons weten via onderstaand formulier! Wil je eerst vrijblijvend eens kennismaken met de ouderraad, kom dan zeker op 20 september om 20u naar de grote speelplaats. Onze allereerste vergadering van schooljaar 2022-2023 zal er dan plaatsvinden. Je kan ons ook altijd contacteren via ouderraad@sintmartinusschool.be.

Alvast bedankt voor je engagement en interesse!
Samen staan we sterk, vele handen maken licht werk!

Inschrijvingsformulier:


nl_NLDutch