Nieuws

Paasdrink 31 maart

Op vrijdag 31 maart na school nodigt de ouderraad jong en oud uit om samen een babbeltje te slaan met een drankje erbij, om zo samen de paasvakantie in te zetten. Wees allen welkom vanaf 15u!
Lees meer

Kerstdrink op 23 december

Vanaf 14u30 bent u van harte welkom in de Polyvalente zaal (turnzaal onder afdak) voor een gezellige kerstdrink met hapjes en tapjes, een gratis kinderfuif, ... Sla die avond twee vliegen in één klap: kom gezellig eentje drinken en een hapje eten en ga naar huis met je kerstcadeaus! Lees er alles over op: ouderraad.deliverance.be/kerstpakket We hopen u allen te mogen verwelkomen en wensen u alvast fijne en warme feestdagen toe!De Ouderraad van Sint-Martinusschool Lubbeek.
Lees meer

Infoavond “digitale mediaopvoeding”

Voor wie is deze infoavond? Voor iedereen die geboeid is door dit thema: ouders, grootouders, leerkrachten, opvoeders, zowel van binnen als buiten Lubbeek. Deelnameprijs: €2 per persoon.* Gelieve je vooraf in te schrijven via het formulier op oudercomite.deliverance.be/infoavond. Er is slechts plaats voor 150 personen. U ontvangt een bevestigingsmail van uw inschrijving daags voor de infosessie. De deuren gaan open om 19u30. Tijdens de infoavond zijn er drankjes aan democratische prijzen te koop. Nog vragen? Mail naar ouderraad@sintmartinusschool.be! *Wie het moeilijk heeft dit te betalen, gelieve ons te contacteren via ouderraad@sintmartinusschool.be. Discretie verzekerd.
Lees meer

Klasouders gekend

De klasouders zijn gekend! Voor elke klas vonden we telkens 1 ouder (soms zelfs 2) bereidt de taak op hem/haar te nemen. Wat is/doet een klasouder? Hij/zij is een ouder van een kind van de klas waarvoor hij/zij klasouder is;is een aanspreekpunt voor de leerkracht en de andere ouders van de klas;ondersteunt de leerkracht, o.a. bij de zoektocht naar helpende handen;legt contacten met andere ouders waardoor (nieuwe) ouders zich sneller vertrouwd, betrokken en geapprecieerd voelen;is een brugfiguur tussen de ouders, de leerkracht, de directie en de Ouderraad;is gevoelig voor wat leeft bij andere ouders en signaleert bezorgheden aan de leerkracht en/of de directie;maakt samen school met andere ouders! Ontdek op de pagina van de Klasouders wie de klasouder is van de klas van jouw kind.
Lees meer

Schoolkalenders te koop

Er zijn nog enkele schoolkalenders beschikbaar. Je kan ze aankopen aan 12€/stuk. Hierin staan onder andere onze activiteiten in vermeld, zwemdata per klas, schoolvakanties, schoolvrije dagen, ... . Een handige kalender dus met ruimte om eigen afspraken erbij te noteren! Geef ons een seintje via de Contact-pagina indien u een exemplaar wenst aan te kopen.
Lees meer

Oproep voor klasouders

Geef je de klas van je kind graag een duwtje in de rug? Help je de klasleerkracht graag eens een handje? Of wil je de band met/tussen alle ouders van de klas versterken? Word dan klasouder van de klas van jouw kind! Alle info kan je vinden op de pagina 'Klasouders'! Inschrijven kan tot 24 september 2022.
Lees meer

Eerste vergadering Ouderraad ’22-’23

Wil je vrijblijvend eens kennismaken met de ouderraad, kom dan zeker op 20 september om 20u naar de grote speelplaats. Onze allereerste vergadering van schooljaar 2022-2023 zal er dan plaatsvinden. Wil je je meteen engageren als lid van de ouderraad of af en toe eens een helpende hand toereiken? Schrijf je dan in via: ouderraad.deliverance.be/helpen. Vragen hierover? Contacteer ons op ouderraad@sintmartinusschool.be.
Lees meer

Kwiskwat 2022

Kwiskwat 2022: Hoe groot is Lubbeek? Wat is een zezel? Wanneer was de eerste uitzending van de eerste aflevering van “FC de kampioenen”? En vooral de winnaars: kwiskwatouders van de apenklas. #sintmartinusbasisschool
Lees meer
nl_NLDutch